Om oss

Om Sofia Redovisning

Vi är ett väletablerat redovisningsföretag med vår bas på natursköna Lidingö. Företaget grundades 2005.

Hos oss får du det lilla företagets personliga service och hjärta kombinerad med det stora företagets bredd och kunskap.

Vi utformar våra tjänster i samråd med dig och efter ditt företags behov.

Teamet

Elena Chipkovenska

KONSULT

Efter examen från Handelshögskolan i Göteborg, läste jag EU-ekonomi och juridik vid Universitetet i Aten. Jag har arbetat i läkemedelsbranschen, finansbranschen och skolvärlden. Sedan 2005 driver jag Sofia Redovisning.

Ulf Andersson

KONSULT

Efter studierna på Handelshögskolan i Göteborg, flyttade jag till Stockholm och började arbeta inom bankvärlden, där jag arbetade i 16 år. De sista åren som företagsrådgivare. Sedan 2012 är jag med och driver Sofia Redovisning.

Nina Boudanova

KONSULT

Min bakgrund är inom IT, där jag arbetade som programmerare i 15 år. I slutet av 80-talet utbildade jag mig till civilekonom. 2005 var jag med och startade Sofia Redovisning och har drivit det sedan dess.

Nina Chipkovenska

Praktik

Jag läser för närvarande ekonomi på Stockholms Universitet och när studierna tillåter det, praktiserar jag på Sofia Redovisning.

Mångsidighet

Vi arbetar med alla bolagsformer. Våra kunder är alltifrån den enskilda firman som bedriver en hobby-/ sidoverksamhet vid sidan av sitt dagliga jobb till koncerner som arbetar på den globala marknaden. 

Flerspråkigt

Vi har möjlighet att erbjuda våra tjänster på fyra olika språk: Svenska, Engelska, Ryska och Bulgariska.

Flexibilitet

Olika kunder har olika behov och vi skräddarsyr vårt samarbete med varje enskild kund. Vi är alltid öppna för att träffas och se om vi är den samarbetspartnern du behöver.

Ekonomiprogram vi jobbar med:

fortnox
visma
edison
blinfo
wolters-kluwer

Har du några frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om oss eller våra tjänster. Vi återkommer inom kort!