Medarbetare

Elena Chipkovenska

DSC_9084

Jag har gått ut Handelshögskolan i Göteborg. Detta har kompletterats med kurser i EU-ekonomi och juridik vid Universitetet i Atén, Grekland. Jag har alltid haft intresse för språk och har genom åren även arbetat som tolk mellan fyra språk: engelska, ryska, bulgariska och naturligtvis svenska.

Jag är bosatt på Lidingö med min familj och våra två hundar. Mina fritidsintressen är träning, scouting och hundpromenader. Dessutom gillar jag att laga mat, köra bil och leka med barnen.


Nina Boudanova

nina_grey_137x175

På 80-talet arbetade jag som programmerare. I slutet av 80-talet gick jag tillbaka till skolbänken och blev civilekonom. Efter min utbildning började jag arbeta i ett litet nystartat Göteborgsföretag, som växte i storlek och är numera ett medelstort aktiebolag.

Jag och min man flyttade till Stockholm och bor sedan 2005 på Lidingö. Jag har fortfarande mycket kontakt med Göteborg, då en del av mina kunder är därifrån. Min stora passion är att resa, vilket jag gör gärna och ofta, besöka mina barn och barnbarn, och träffa vänner.